Møbler i enkelt design og høj kvalitet 

SOLIDT HÅNDVÆRK

Vores møbler kan med den rette vedligeholdelse holde i mindst 25 år. Derfor er vi altid gået efter det tidløse og klassiske i vores design.  

 

Funktionalitet er også en af vores værdier. Vores skrivebord BR 72 (se billedet) har f.eks. en skjult hylde under bordpladen, hvor man kan gemme ledninger.

Vi tager også gerne nogle centimeter af dybden eller sætter en ekstra skuffe i dit møbel. Fordi vi producerer efter bestilling, kan du få alle vores modeller med præcis de mål og tilføjelser, du ønsker. 

Brink Møbler er solidt dansk snedkeri, og vores modeller kan bestilles hos over 100 forhandlere fordelt i hele landet. 

Skrivebord BR 72 fra Brink Møbler

Klik her for næremeste forhandler     Klik her for træsorter og behandlinger     Klik her for at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål. 

Dansk produktion i over 50 år

Egentlig ville snedkermester Jakob Brink (1930-1999) være arkitekt, men pengene var små og arkitektuddannelser dyre, så da svigermor fandt et snedkeri til salg i Gelsted på Vestfyn, slog han til. Heldigvis. Det var i 1961, at produktionen af småmøbler begyndte, og i løbet af de næste årtier skulle salget vokse sig større og brede sig til udlandet.  

I 1997 overtog Peter Brink værkstedet efter sin far. Han er udlært fra Fredericia Stolefabrik i 1982 og fører stadig produktionen af vores klassiske og enkle småmøbler videre i Gelsted på Vestfyn.

Brink Møbler har haft del i kakkelbordenes storhedstid. Vi har set den mest populære træsort ændre sig fra teak til bøg til teak igen. Vi har produceret møbler i over 50 år. 

 

Hvad kan vi gøre for dig?   

Jakob Brink, grundlægger af Brink Møbler, og hans kone, Karen Brink.

SNEDKERI I FLERE GENERATIONER

Foto: Privateje. Ca. 1955. Brink Møblers stifter, Jakob Brink, sammen med hans kone, Karen Brink, der i mange år arbejde på værkstedets kontor.