top of page

Tidløse møbler i høj kvalitet 

SOLIDT HÅNDVÆRK

Vores møbler kan med den rette vedligeholdelse holde i mindst 25 år. Derfor er vi altid gået efter det tidløse og klassiske i vores design.  

 

Funktionalitet er også en af vores værdier. Vores skrivebord BR 72 (se billedet) har f.eks. en skjult hylde under bordpladen, hvor man kan gemme ledninger.

Vi tager også gerne nogle centimeter af dybden eller sætter en ekstra skuffe i dit møbel. Fordi vi producerer efter bestilling, kan du få alle vores modeller med præcis de mål og tilføjelser, du ønsker. 

Brink Møbler er solidt dansk snedkeri, og vores modeller kan bestilles hos over 100 forhandlere fordelt i hele landet. 

Læs mere om vores 60 år som møbelsnedkeri nedenfor.

Skrivebord BR 72 fra Brink Møbler

SNEDKERI I FLERE GENERATIONER

Dansk produktion i over 60 år

Egentlig ville snedkermester Jakob Brink (1930-1999) være arkitekt, men pengene var små og arkitektuddannelser dyre, så da svigermor fandt et snedkeri til salg i Gelsted på Vestfyn, slog han til. Heldigvis. Det var i 1961, at produktionen af småmøbler begyndte, og i løbet af de næste årtier skulle salget vokse sig større og brede sig til udlandet. 

Jakob Brink, grundlægger af Brink Møbler, og hans kone, Karen Brink.
Peter Brink.jpg

Brink Møblers stifter, Jakob Brink, sammen med hans kone, Karen Brink, ca. 1955.

I 1997 overtog Peter Brink værkstedet efter sin far. Han er udlært fra Fredericia Stolefabrik i 1982 og fører stadig produktionen af vores klassiske og enkle småmøbler videre i Gelsted på Vestfyn.

Brink Møbler har haft del i kakkelbordenes storhedstid. Vi har set den mest populære træsort ændre sig fra teak til bøg til teak igen. Vi har produceret møbler i over 60 år. 

Hvad kan vi gøre for dig?

Peter Brink på værkstedet i Gelsted, hvor møblerne bliver til.

Klik her for næremeste forhandler     Klik her for at se vores møbler     Klik her for at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål. 

bottom of page